BODEGAN BAR & SOMMARLOUNGE - Stänger 22 augusti!

SÄSONG 2020

UNDERHÅLLNING

Då förutsättningar och regler denna sommaren inte är som vanligt kommer vi inte att kunna erbjuda så mycket underhållning men vi skall göra vårt bästa för att ni skall trivas med bra musik, skönt häng och fantastiska drinkar!

MAT & DRYCK

På Bodegan erbjuder vi Tarte Flambée men även hela vår Bistromeny och självklart massor med härliga drycker.

Tarte Flambee – Bondpizza från Alsace som bakas på tunn deg med créme fraiche istället för tomatsås. Serveras i små bitar på en planka och perfekt att dela!

SIDFLÄSK – 179 kr
Stekt rökt sidfläsk, silverlök, Gruyereost**

GETOST & RÖDBETOR – 179 kr
Chevréost, rödbetor, honung, valnötter, Gruyereost, ruccola**

BISTROMENY

**) Dessa rätter erbjuds också efter 23.00

BLUES

Sedan många år är onsdagkvällen synonymt med Blues på Bodega men i sommar blir det tyvärr ett uppehåll då vi inte kan trängas, kramas och svettas i vår “källare”.
Skulle förutsättningar ges är det dock inte helt omöjligt att det blir någon kväll – Vi håller tummarna!!

Bodegan - Bar & Sommarlounge

BODEGAN HAR BYTT SKEPNAD (ja lite i all fall)

Sommaren 2019 öppnade vi som Bar & Lounge, mer än som Bar & Restaurang. Det innebar att vi öppnade lite senare och hade ett nytt koncept.

Vi har tagit bort de traditionelle restaurangplatserna och ersatt dem med stora härliga sittgrupper som både passar gänget som vill testa våra nya smaker och de som bara vill slinka i och "hänga" utan att känna att man sitter mitt i en restaurang.

Vi byggde också om en del här på Bodegan. Vi la helt nya, lite mer rejälare trädäck, baren ute revs och ersattes nu av en ny bar.

I andra änden av terrassen gjorde vi plats för en ny scen där vi vi har möjlighet att köra lite band och DJ´s med solnedgången i ryggen - THE SUNSET STAGE! Lite därför vi la ett rejälare trädäck. Kan ju bli lite PARTY där :)

Så varmt välkomna till BODEGAN i en lite ny, uppfräschad tappning, men med samma syfte som BODEGAN alltid haft - Vara ett stället där man på ett enkelt sätt kan umgås och roa sig med både kända och okända människor som är unga till sinnet.

COME TO BODEGAN - IT'S PARADISE!

PÅ BODEGAN KAN DU ALLTID SLINKA IN OCH HITTA DIN PLATS

Dock tar vi inga bords-beställningar utan här är det Drop-In som gäller. För större sällskap kan vi abonnera del av terrass eller inre avdelning under några timmar.

bodegan@societen.se
0340 67 65 00