På Bistron är det högt i tak, nära till skratt och det finns alltid plats för högtflygande planer och livliga diskussioner. För Bistron är för alla, inkluderande och inbjudande, välkomnande. En avslappnad plats där man träffas, äter, umgås och bara är. Här är det som att vara bland vänner!
Stekt och ugnsbakad med blancherad svartpeppar, Chef Bellmans pepparsås, baconsauterade haricots-verts, semitorkad tomat, råkost-slaw, duchessepotatis.
– VI SERVERAR VÅRT SVENSKA PREMIUMKÖTT – MEDIUM
ARANCINI*
Friterad bollar av risotto, grillad sparris och morot, polkabeta, rädisa, blomkålspuré. Serveras med riven tryffel.
Pannacotta
Vit chokladpannacotta toppad med passionsfruktsgelé.
Chokladkaka med rinnigt inre, chokladsmul på mörk choklad, hallon, gräddglass.
125:-
Jordgubbar & rabarber*
Vaniljsyltade rabarber och jordgubbar, maräng, jordgubbssorbet.
125:-
Perfekt till kaffet.
Dagens tartlett
Vi erbjuder en eller flera tartletter – Be att få se!
95:-
Kula
Glass eller sorbet – Fråga efter dagens smaker.
55:-
Macaron
Finns i fler olika smaker varav alltid en vegan.
45:- stycket
Chokladtryffel*
Finns i fler olika smaker varav alltid en vegan.
45:- stycket
Tradition
På midsommar
Midsommar närmar sig och vi öppnar Bistron redan på torsdag den 20 juni.
Torsdag från 18.00 Fredag från 13.00 Lördag från 18.00
Som vanligt erbjuder vi vår traditionella midsommartallrik på midsommarafton – Pris 275 kr
Två sorters sill, skagenröra, ägghalva med majonnäs och löjrom, västerbotteostpaj, ost, smör, bröd, gräddfil, hackad rödlök och färskpotatis.
Boka gärna bord – Dock sparar vi alltid några bord för Drop-In
En flirt med
det franska köket
Vi gillar modern och vällagad mat med schyssta råvaror.Havets läckerheter har en självklar plats på menyn, ostron, skaldjur och moules. Men också franska klassiker som Steak Tartar och Bouillabaisse. Pizzasugen? Då måste du prova Tarte Flambée, den franska varianten av pizza från Alsace med crème fraiche istället för tomatsås. Perfekt att dela med vännerna till bubbel som förrätt.
Något sött
efter maten?
Lycka kan vara gjord av socker och choklad. Soley, vår begåvade konditor, är hjärtat i vår söta avdelning. Med noggrannhet och kärlek komponerar hon olika smaker och textur för att skapa läckra desserter och frestande bakverk. Hennes kärlek till hantverket avspeglas tydligt i varje munsbit som lämnar vårt kök. Det bästa sättet att avsluta en måltid är med en läcker dessert, speciellt när den varma tillfredsställande känslan följer med dig hela vägen hem.
Boka bord
Säkra din plats för en fantastisk kväll – boka ditt bord här!
Inramat av Varberg fästnings imponerade vallgravar och den grönskande parken, är Bistron den givna mötesplatsen en sommarkväll. På den stora utomhusterrassen har du första parkett till det myllrande folklivet med utsikt över Societetsparken. Det är på Bistron på Societén du vill hänga en ljummen sommarkväll!