Bodegan

Bar & Sommarlounge

Vi har tagit bort de traditionelle restaurangplatserna och ersatt dem med stora härliga sittgrupper som både passar gänget som vill testa våra nya smaker och de som bara vill slinka i och ”hänga” utan att känna att man sitter mitt i en restaurang.

I sommar har vi ”May Raven” vid spakarna och hon startar med skön Ibiza Lounge runt 21.00 och tempar efter 23.00 upp till mer Ibiza Club.

På Bodegan rekommenderar vi gärna Tarte Flambée från vår Bistromeny och självklart massor med härliga drycker.

Söndagarna på Bodegan har en historia av att vara skönt och bra musik på terrass och inne i Bodegan

En lekfull festplats

Come to Bodegan its paradise

Har varit ledordet sedan dess och är fortfarande så. Vi ställer inga större krav på hur du är klädd, här funkar Flipp-Flopp och shorts bra. Men vi kräver att du skall ha rätt inställning och gillar bra musik.

Musiken har alltid varit viktig på Bodegan och typen av musik växlar från skön loungemusik vid öppning till allt från urgamla sommarhits, one-hit wonders och såklart hitlåtarna från nu. Inte så mycket clubmusik på Bodegan men självklart en och annan snällare variant.

Varmt välkomna

Till en lite ny, uppfräschad tappning, men med samma syfte som Bodegan alltid haft – Vara ett stället där man på ett enkelt sätt kan umgås och roa sig med både kända och okända människor som är unga till sinnet.

Boka bord på Bodegan

Bordsbokning kostar 850 kr Ingår: fruktfat, 4 ramlösa och en flaska bubbel eller alkoholfritt alternativ Bokningsavgiften skall vara betald senast kl. 16.00 aktuell dag för att gälla Betalas på Swish: 12354 75 199 (Societén Nöje & Restaurang) – MÄRK ”BODEGAN” + ”DATUM” Bord släpps veckovis men start måndag kl. 10.00 bodegan@societen.se