Skip to main content

Nyårsmeny

Supé på Societén

eller hemma med vänner

Beställ Take-Away eller boka bord på Societén

Bokar du vår TAKE-AWAY får du hem en nästa färdig nyårssupé med 5 serveringar och 6 rätter. Det enda du behöver göra är att värma hummersoppan och tempa upp oxfilén till 57-60°, lite beroende på hur du vill ha ditt kött.

Take-Away – 695 kr (hämtas på Societén kl. 16.00)


NYÅRSSUPÉ på Societén startar med mingel där det serveras bubbel samt några delikata smårätter. Sedan fortsätter middagen i matsalarna med fem serveringar till, totalt blir det åtta rätter i sex serveringar!

Förboka gärna dryckespaket.
Ett väl valt utbud av kvällens krögarduo, Charlott & Marcus som också kommer att lotsa er igenom kvällen och fram till år 2025!

Nyårssupé – 995 kr (ingår i Nyårsweekend)
Dryckespaket, 5 glas vin & kaffe – 595 kr*

*) Även ett alkoholfritt dryckespaket erbjuds.

Nyår i Varberg

På Societén

Bon Supé 2024

Gastronomi à la Societén

*) Rätter till TAKE-AWAY

AMUSE BOUCHE – SMÅ APTITRETARE
– Hummer-Skagen*
– Lax & tonfisktartar, sesam, lime, gurka,  jalapenomajonnäs
– Sotad råbiff, friterad kapris, gräslök, dijonnaise*

Dessa serveras till välkomstbubblet som ingår.

KALL FÖRRÄTT*
Brynt lamm, pepparrotskräm, rostade hasselnötter, friterad svartkål

Vin – Vid bokat vinpaket
Cotes du Rhône – Domaine de Cristia – Frankrike

VARM FÖRRÄTT*
Krämig kräftsoppa, mousseline på pilgrimsmusslor och havskräftor från Läjet, örter, parmesanchips

Vin – Vid bokat vinpaket
Langhe DOC Arneis – Il Falchetto – Italien

HUVUDRÄTT – Bon Supé
Helstekt hjortytterfilé, glaserade morötter, rödvinssky smaksatt med tryffel, potatiskrokett, pepparmajonnäs

HUVUDRÄTT – Take Away*
Oxfilé, glaserade morötter, rödvinssky smaksatt med tryffel, potatiskrokett, pepparmajonnäs

Vin vid bokat vinpaket
Barossa Monferrato Nebiolo – Il Falchetto – Italien

OST
Gammelknas – Hårdost från “Nr. Vium Mejeri”
Röd Löber – Kitost från “Gjesing Mejeri”

Vin vid bokat vinpaket
Blanc de Noirs Brut – Rathfinny Estate – England

DESSERT*
Vinkokt päron, mascarponemousse med vit choklad, kanderade pekannötter, karamellkrisp

Vin vid bokat vinpaket
Vignon Muscat de Beaumes – Xavier – Frankrike

Huvuddelen av våra råvaror på Societen & Co kommer alltid från vårt närområde och Sverige. I denna meny med lite dansk och norsk hjälp

Nyår i Varberg

Menyer & entréer

Nyårsmeny “Bon Supé” 995 kr
– Minimi 2 personer*
*) Tillägg – 500 kr per tom plats

Take Away “Bon Supé” 695 kr
Kanapéer x 2
Förrätt – Kall
Förrätt – Varm
Huvudrätt
Dessert

Utlämning via södra entrén kl. 16.00, 16.30 & 17.00


Vinpaket – 595 kr
Fem glas utvalt vin & kaffe


Förköp Nöjesentré – från 130 kr
Via VIP-Monkey-App

Nöjesentré – 295 kr
Via entré från 22.00

Efterfest

Pianobar & nattklubb

För er som vill fortsätta kvällen på Societén finns alla möjligheter. Pianobaren startar upp runt 22.30 och i år gästas den av Jacob Eriksson.

I vår Pianobar är det ni som bestämmer tempot, vill ni sitta och ”chilla” funkar det och vill ni dansa loss går det också bra. Det är ni gäster som tillsammans önskar och vår artist som står för val av musik. Självklart lyssnar han på era önskemål och slänger då och då in en önskelåt.

I Nattklubben ökar DJ´n tempot runt 23.00 och vid tolvslaget skjuts konfetti och det skålas såklart för det gångna och det nya året med stadens fyrverkeri som en härlig förgrund. Härefter lyfter klubben till nya höjder och mer ny än gammal musik hörs fram till stängning som är runt 03.00.