Sitt in hos oss till helgen och var med och skapa en ny version av Sommaren på Societen. ”Social Lounge – Bar & Music” är vårt alternativ just nu under tiden med Covid-restriktioner.

Njut av gott sällskap, goda drinkar och skön musik.

De flesta kvällarna i sommar har vi någon av våra Resident DJs på plats för att se till att vi får en mix av sköna vibes från världens alla hörn. Fredagar & lördagar

New York, San Antonio, Hvar, Kapstaden, Varberg…
You name it – Med sommarens skönaste musik!

I sommar vill vi få känslan vi har i minnen från resor till dessa Party-Meckan! Det kommer att bli massor med musik på både Societén, Bistrot och Bodegan, dock med social distansering tills vidare.

Vi hälsar er välkomna till vår sommarclub och hoppas att tillsammans med er få några riktigt sköna kvällar och åter öppna upp Varberg och detta härliga hus som vi har förmånen att få ta hand om.

Pianobar – Vår Pianobar gästas av artister från CMC Music

Vår pianobar finns i ”Gränslandet” mellan Bistro och Club – Rättare sagt i Salongen på Societen. I sommaren med bokningsbara sittplatser i den stora runda baren och parkett. Under sensommaren på LÖRDAGAR och någon fredag – Kolla annonser,

Artisterna startar ofta ute,  på verandan under tak eller vid några tillfällen ute på Bistrots Solsida. Ute 21.00-23.00 Inne 23.30-01.30

Begränsat med sittplatser så kom innan det blir mörkt!

PS. Vi har som vanligt en strikt policy vad det gäller droger och hoppas slippa skiten här på Societen – Misstänker vi påverkan eller att någon har med sig för eget eller annans bruk rapporteras det ASAP till polisen som ofta finns i direkt anslutning till Societén. DS

AVSEENDE AKTUELLA RESTRIKTIONER!
– Vi har begränsat med plats då alla helst skall sitta och bli omhändertagna av oss i personalen – Max 8 personer på varje bord inomhus.

– Mat och dryck intas sittande vid anvisade platser / bord. Hålls ordningen kan dock viss försäljning ske från barer. Dock via organiserade köer och utan trängsel.

– Vi välkomnar er som kommer tidigt via Bistrots entré på södra sidan.
Lite senare gäller entré via terrassen eller huvudentrén.
Fredagar – Fri entré
Lördagar – Fri entré till 22.30

– Planen är att ha sköna kvällar och stänga kl. 02.00 (men infinner sig rätt känsla och allt funkar kan vi ju köra en stund till).

– Tänk på att respektera andra gäster och att hålla avstånd.

– Vi har INGA dansgolv öppna men självklart får man röra på sig så länge restriktioner följs och avstånd till andra sällskap och gäster hålls.

– Vi har hela tiden personal som spritar känsliga ytor, håller koll på att avstånd hålls och ser till att ni har det bra vid era bord!

Åldergräns – 21 år (Societen)
Åldersgräns – 19 år (Bodegan)

BORDSBOKNING:
Till Bistro, Club och Terrasser från 22.00
Bordsbokaren
   
(bokning on-line & dygnet runt)

boka@societen.se   
(bokningar via e-mail läses under kontorstid dock ej alltid under kvällar och helger)

Till Bodegan från 21.00
bodegan@societen.se
(endast bokningar till kommande weekend – Bokade bord skall alltid vara bekräftade)