Sitt in hos oss till helgen och var med och skapa en ny version av Sommaren på Societen. “Social Lounge – Bar & Club” är vårt alternativ just nu.

Njut av gott sällskap, goda drinkar och skön musik.

De flesta kvällarna i sommar har vi någon av våra Resident DJs på plats för att se till att vi får en mix av sköna vibes från världens alla hörn.

New York, San Antonio, Hvar, Kapstaden, Varberg… You name it med såklart skönaste sommarmusiken!

I sommar vill vi få känslan vi har i minnen från resor till dessa Party-Meckan! Det kommer att bli massor med musik på både Societén, Bistrot och Bodegan, dock med social distansering tills vidare.

Vi hälsar er välkomna till vår sommarclub och hoppas att tillsammans med er få några riktigt sköna kvällar och åter öppna upp Varberg och detta härliga hus som vi har förmånen att få ta hand om.

Begränsat med sittplatser så kom innan det blir mörkt!

PS. Vi har som vanligt en strikt policy vad det gäller droger och hoppas slippa skiten här på Societen – Misstänker vi påverkan eller att någon har med sig för eget eller annans bruk rapporteras det ASAP till polisen som ofta finns i direkt anslutning till Societén. DS

 

NÅGRA NOTERINGAR / FÖRMANINGAR I DESSA TIDER!

– Vi har begränsat med plats då alla helst skall sitta och bli omhändertagna av oss i personalen.

– Vi välkomnar er som kommer tidigt via Bistrot (öppet från 18.00) och in via terrassen eller huvudentrén från lite senare – Runt 22.00.

– Planen är att ha sköna kvällar och stänga kl. 02.00 (men infinner sig rätt känsla och allt funkar kan vi ju köra en stund till).

– Tänk på att respektera andra gäster och hålla avstånd

– Vi har inga dansgolv öppna men självklart får man röra på sig så länge de nu välkända avstånden hålls till andra sällskap och gäster

– Vi har hela tiden personal som spritar känsliga ytor, håller koll på att avstånd hålls och ser till att ni har det bra vid era bord!

– Det är också vid borden som det intas mat och dryck – Skall vi kunna fortsätta vår SOCIAL LOUNGE måste detta funka.

Åldergräns – 21 år (normalt)
Bordsbokningar – JA, till Bistro, Club och Terrasser
Bistro Societén öppnar 18.00
Terrasser och Club öppnar 22.00