Bistro Societén

Bistron är en mötesplats

Bar, café och restaurang i ett. Men inte snobbig. Bistron bryr sig om god service och fina råvaror och vill att alla ska kunna njuta av det lilla extra i vardagen.

Bistron är en självklar och avslappnande plats, lite som soffan i vardagsrummet eller fåtöljen hemma hos bästa vännen. En plats där man träffas, äter, umgås och bara är. Tillsammans med vänner, bekanta och obekanta.

Bistron är en mötesplats

Bistron är en mötesplats

Bistron är en mötesplats

Bistron lever & bjuder in

På Bistron är det högt i tak, nära till skratt och det finns alltid plats för högtflygande planer och livliga diskussioner. Eller stojande barn. Bistron lever och bjuder in. Här existerar inte ensamhet, kurrande magar eller regniga dagar. På Bistron finns bara vardagslyx, gemenskap, god mat och avslappning.

Varje dag

Bistron är för alla. Inkluderande och inbjudande. Välkomnande. På lunch, fika, mysig kvällsmat eller after work. Eller när som helst när du vill njuta av livet. Varje dag.

Bistro Societén

Boka bord på Bistron

Här kan du boka bord för dig och ditt sällskap. För sällskap över 12 personer och eventuella frågor kontakta oss gärna per boka@societen.se eller 0340-67 65 00