Surf, salta bad, stränder och skönt häng när du inte jobbar!

Jobba i Varberg – Jobba i Varberg – Sugen på surf, salta bad, sandstränder och skönt häng då du inte jobbar? Då tycker vi att du skall söka dig till oss på Societén i Varberg inför vår och sommarsäsong 2020.

Societen är ett stort mat- & nöjesetablissemang i Varberg som är öppet året om men med högsäsong under sommar och julperiod. 

Vi är ett glatt gäng i blandade åldrar med den gemensamma målsättningen att vi alla skall vara unga till sinnet. Vi vet aldrig hur en dag på jobbet kommer att bli då många saker påverkar, så som väder, konkurrens och på vilket sätt vi skötte gårdagen. Men en sak vet vi och det är att om vi jobbar tillsammans mot utsatta mål har vi större chans att ha en bra dag på jobbet.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från restaurang eller bar och gärna goda kunskaper om mat och dryck. Du har även hög servicenivå och sätter gästens bästa i fokus.

För att din ansökan skall kunna bearbetas behöver vi följande:

Ett kortfattat personligt brev och ditt CV.

Lite information till dig som söker jobb:

Stor del av vår verksamhet sker under sena kvällstimmar och natt, därav har vi svårt att anställa dig som är under 18 år.

Vi har en intensiv period från midsommar fram till först veckan i augusti. Därför behöver du finnas på plats och inte vara bortrest under denna period. Vi har kollektivavtal via VISITA (ett så kallat ”hängavtal”)

 

Kontakta Peter eller Charlott på:
jobb@societen.se alt. 0340-676500