VARBERGS STÖRSTA AFTER WORK

– 13 november 2015


Nu går det att köpa biljetter till Varberg Största After Work! En galen kväll som du inte vill missa. Var med i världsrekordförsöket i champagneprovning och hamna i Guinness rekordbok. Lyssna till inspirerande och roliga föreläsningar av Tina Thörner och Göran Adlén. Provsmaka god mat ifrån Coops leverantörer och mingla runt på denna festliga After Work. Detta är en kväll som du inte vill missa! Köp dina biljetter på Varbergs Stadshotell, Coop eller Bildepån (18 års åldersgräns).

 

Program: 

17.00 Portarna öppnas – med barer, utställare, skön musik och överraskningar. Coop bjuder på mängder av provsmakning.

17.45 Sista insläppet till Världsrekordförsöket.

18.00 Världsrekordförsök

19.30 Tina Thörner

20.30 Göran Adlén

21.30 Partybandet Enoch Nitti

 

Världsrekordförsök i champagneprovning 

Var med när vi gör ett försök att sätta världsrekord i champagneprovning och hamna i Guinness rekordbok! Under ledning av Niklas Steinwall kommer vi att få smaka på och njuta av tre olika champagnesorter.

1) Grönstedts Champagne Brut
2) Nicolas Feuillatte Blanc de Blanc 2006
3) Canard Duchêne Cuvée Léonie Green

OBS! För att delta i rekordförsöket krävs det att ni är på plats senast 17:45.

 

Föreläsare – Tina Thörner 

Känd kartläsare som tagit hem tre VM-guld. Idag är Tina en riktig entreprenör som jobbar med allt från motivation och coachning till föreläsningar och friskvård. Tina är en uppskattad föreläsare som garanterat kommer ge upphov till många skratt!

 

Föreläsare – Göran Adlén

En av Sveriges mest anlitade föreläsare just nu! Göran, trendanalytiker, författare och eftertraktad föreläsare finns på plats för ett ge er den senaste trendrapporten. Vi kan utlova en mycket intresseväckande föreläsning!

 

Köp biljetter 

Köp dina biljetter på Varbergs Stadshotell, Coop eller Bildepån. Ordinarie pris 495 kr inkl. moms. Är du medlem på Coop eller Bildepån kan ni köpa era biljetter där för endast 250 kr obs. max 4 biljetter per kund. Företag och större sällskap som vill köpa biljetter kan vända sig till Niclas Wilhelmsson på niclas@nwevent.se