Laddar Evenemang

Alla Evenemang

STIFTELSEN + TAKIDA Lördag 3 augusti

augusti 3

Enda konserten i sommar med Takida + Stiftelsen = Sant!

Fredagen den 2 augusti gör två av landets största och mest framgångsrika den enda spelningen tillsammans i Sverige sommaren 2024. Platsen är Societesparken i Varberg och man delar scen och parkuppbyggnad med Tomas Ledin som kvällen efter avslutar livesommaren runt Societén och Varbergs Fästning.
Presenteras av  Nojet.se

BILJETTER – Köps här via Nortic

13 goda vänner + support går ihop för att skapa sommarens varmaste och bästa kväll. Stiftelsen & Takida bjuder upp till dans igen efter mångas önskan. Det är också för övrigt förstnämndas enda spelningar 2024. Hoppas vi ses där! /S&T

Kanske får vi svaret på frågan “Är Takida och Stiftelsen samma band?” då de fyller Societetsparken i sommar.

TAKIDA
Bildades 1999 och med debutalbumet “Make You Breathe” (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor.

Med hiten “Master” blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor. Under våren 2023 har Takida åkt på en stor arenaturné genom Sverige och sommaren tillbringades tillsammans med Stiftelsen…. Succé och utsålda konsertplatser dock med en miss – Varbergs blev inställt p.g.a en dubbelbokning i Tyskland.

STIFTELSEN
När barndomskamraterna Robert Pettersson (Takida) och Micke Eriksson drog igång Stiftelsen 2012 var ingen förberedd på mottagandet. Singeln ”Vart jag än går” slog ner som en bomb. Låten har spelat sig till 11xPlatina, låg på Svensktoppen hela 40 veckor och tilldelades en Grammis för ”Årets låt”. Debutalbumet ”Ljungaverk” togs emot med öppna armar och sålde snabbt platina.

Turnéplan:

3 augusti Varberg, Societetsparken

 

PRAKTISK INFORMATION

Varberg, Societetsparken

Parkering & Kommunikationer: Parkeringsplatser finns i området i närheten av konsertområdet.

Tillgänglighet: Personer med funktionsnedsättning går in genom samma entré som övrig publik. Det kommer att finnas ett område för rullstolsplatserna. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser. En ledsagare går med gratis på samma hcp-biljett.

Biljetter: Alla måste ha en giltig biljett för att komma in på konsertområdet. Förbered dig genom att ladda ner din biljett så att din QR-kod finns tillgänglig i entrén då internettanslutningen kan vara begränsad. Biljetten kan ej avbokas. Biljetten ger endast tillträde till evenemanget en gång.

Mat & Dryck: Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Information inför ditt besök: Paraplyer, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra får inte tas med in på konsertområdet. Husdjur lämnas hemma och barnvagnar likaså. Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Visitation sker vid insläpp. Genom inträde till vår arena godkänner du att bli visiterad.

Åldersgräns: 18 år, (13 år i målsmans sällskap).
Ej ok för yngre pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer. Tänk på att alla behöver giltig biljett.

Vi följer polisen och myndigheternas riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras.
Håll koll på vad som gäller inför ditt besök via nojet.se.

 

OBS – Konsertområdet & Societén är kontantfritt!

Detaljer

Datum:
augusti 3
Evenemang Kategori:

Plats

Societétsparken
Strandgatan 4a
432 44 Varberg Sverige
+ Google Map
Telefon
0340-67 65 00

Arrangör

Nöjet Konsert
Telefon
031-169240
E-post
info@nojet.com
Visa Arrangör-webbplats