Rock & Blues

Societen – 20 maj 2017


Det var några år sedan nu men med vår nya lokal och en bättre scen tycker vi att det är en riktigt bra plats för ett Rock- & Bluesparty. Kom ner lördag 20 maj, ta en bit mat och se själva. Tanken är att vi värmer upp inför ”Blues på Bodegan” och lite andra livespelningar under sommaren, men i lite mellanformat en våning upp på vår nya scen inne i Brasseriet!

Warm up – 21.00
Creedence Clearwater hyllning

Blues & Rock – 22.30
Honeyboy Slim & the Bad Habits

Rock Party – 24.00
Slowrider

Öppet 19.30 – 02.00


HONEYBOY SLIM & THE BAD HABITS:
Hårdsvängande fyrmannaband från Vetlanda som turnerat både i Sverige, Europa och USA. Bandet har spelat på klubbar och festivaler som High Rockabilly i Spanien, Berlin Blues Trash och Viva Las Vegas.
Med inspiration från såväl blues som punk spelandes en Rock ’n’ Roll som har sina rötter i slutet av 50-talet och början av 60-talet. Honeyboy Slim & the Bad Habits bildades 2010 av medlemmar från punk-blues duon Five Finger Discount och New Orleans-influerade Jacob & the Jackals. http://www.thebadhabits.se

 

SLOWRIDER
Bandet från Falkenberg både börjar och slutar ”Rock & Blues nr 1”.
Warm up med deras välkända Creedence Clearwater hyllning och sedan avslutar de livekvällen med bra rock´n´roll!!

Bandet bildades 2009 när Magnus Nilsson (gitarr, sång) från Thumbe och Shine On slog sig ihop med tre musiker med rutin från Galta-Göstas. Kjell Gunnarsson (sång, slagverk) och Ulf “Breshult” Johansson (bas, sång) är kvar medan Nikolaj Lingen Geertinger har ersatts av Peter Persson (gitarr, sång) och Henrik Allbjer har kommit med som trummis. http://www.slowrider.nu

 

Entré Förköp – 150 kr via förköp
Entré via dörr – 180 kr

Matgäster – Från 19.30
Bar från 20.30
Öppet till 02.00

https://societen.se/event/rock-blues-20-maj-2017/


*) Förköp via VIP-Monkey (app):
– Ladda ner appen VIP MONKEY och köp din biljett där.
– Laddas ner via Google play / App Store
– För info om appen www.vipmonkey.se

Biljettkoden (QR) sparas i din app och scanras av oss i entrén. Du kan också skriva ut din biljettkod (QR) så scanrar vi den.