Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Alla Evenemang

Comedy Carneval 2023

1 augusti 2023

Comedy Carneval – Humorcircusen till Varberg

Cirkusdirektörerna Henrik Nyblom, Petrina Solange och Magnus Betnér bjuder in till en färgsprakande standupupplevelse i sjutton städer med stor final på Skansen i Stockholm. Vid sin sida har trion ett gäng handplockade komiker och på scen kommer man på olika orter också att få se Jonatan Unge, Messiah Hallberg, Ina Lundström, Henrik Schyffert och Nisse Hallberg. Tisdag 1 augusti gästas Societen / Societetsparken, då med Nisse Hallberg som gäst.

BILJETTER https://www.kulturaktiebolaget.se/evenemang/revolver-comedy-carnival/pin:2023-08-01

WEB https://www.kulturaktiebolaget.se/evenemang/revolver-comedy-carnival

Henrik Nyblom Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. Nyligen har man kunnat se honom i SVT-succén Bäst i test och med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt.

Petrina Solange Petrinas förmåga att på bred skånska leverera skadeglada skämt, med ett brett, oskuldsfullt leende har blivit lite av ett signum. Hon har under de senaste åren etablerat sig som en av Sveriges främsta stand up-komiker. Flerfaldigt prisbelönad och med sin smarta, råa och hjärtliga humor har hon fått en hängiven publik över hela landet.

Magnus Betnér Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje show skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre har Magnus åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans.

Nisse Hallberg Svensk standups bäste storyteller. Var komikern Nisse börjar och privatpersonen Nisse slutar är nära omöjligt att skilja. För känslan är att du får Nisse Hallberg, med allt vad det betyder. Naket och äkta. Med en stark lampa på sina brister och känslor men med en självklarhet och pondus har Nisse skapat sig en trogen publik.

Detaljer

Datum:
1 augusti 2023

Plats

Societétsparken
Strandgatan 4a
432 44 Varberg Sverige
+ Google Map
Telefon
0340-67 65 00

Arrangör

Kulturaktiebolaget
Telefon
08-362211
E-post
biljett@kulturaktiebolaget.se
Visa Arrangör-webbplats