Badjävlar - Parkkonsert

Parkscenen – 24 juli 2017


Badjävlar 2017

OBS!!!
Pga. sjukdom ersätts Henrik Schyffert av Özz Nûjen!

“Badjävlar” är vid det här laget en väletablerad tradition. Kombinationen sensommarkvällar och en standup-show där landets humorelit turas om på scen har i sex års tid gjort succé i Sverige.

Åtta av landets största komiker under en och samma kväll. Det är vad publiken i Societetsparken kommer få uppleva när Badjävlar för åttonde året i rad åker ut på standup-turné. Den framgångsrika sommartraditionen samlar återigen några av Sveriges främsta komiker för en helkväll med standup. I år medverkar Henrik Schyffert, Fredrik Lindström, Nour El Refai, Johan Rheborg, Emma Knyckare, David Batra, Soran Ismail och Måns Möller.

– För andra året i rad hänger jag med på Badjävlar, säger Emma Knyckare. Jag är varmare i badrocken och det skall bli så mäktigt att återigen få dela scen med några av Sveriges roligaste personer, erbjuda lite kvinnlig list bland alla dessa solbrända män och dessutom hälsa på hos Sveriges vackraste sommarstäder! Jag hoppas på skratt, nattbad och hotshots med Sveriges mest underskattade festprisse David Batra.

Fredrik Lindström, en av turnéns veteraner, berättar vad som är framgångsreceptet:
– Badjävlar har blivit som en del av mitt eget Sommar-Sverige! En viktig förklaring till framgången är nog att själva badandet aldrig gått till överdrift, vi har också ägnat oss åt annat. Som att turnera med en humor-show.

Föreställningen är ca 2,5 timmar med paus.
Badjävlar är ett utomhusevenemang och spelas på scenen i Societetsparken med start c:a 20.00

Läs mer om turnén:
http://www.badjavlar.se


Arrangör:

http://www.csnoje.se

Cecilia Stenborg
cicci@csnoje.se


Boka bord för att få en bra start på kvällen.

– Bordsbokningar på Societén/Verandan tas till kl. 18.00.
(på Bodegan tas inte några bordsbokningar)

Showstart c:a 20.00

Åldersgräns – 18 år
( i målsmans sällskap – 13 år )


KONSERTBILJETTER:
http://www.badjavlar.se