En fin gåva

Ge bort ett presentkort, få 15% extra!

Vi erbjuder 15% extra om du under vintern köper presentkort via Swish.
– Erbjudandet gäller till den 31 december 2023.

Vi erbjuder 15% extra om du under vintern köper presentkort* till Societén & Co via Swish

Exempel. Köp ett presentkort för 1000 kr via SWISH och få ett extra värde på 150 kr – Alltså, betala 1000 kr och få ett värde på 1150 kr. Presentkortet kommer att skickas hem till dig inom en vecka efter det du gjort köpet. Vill du ha det snabbare kan det i stället hämtas på Societén.

Så här gör du

Swisha XXXXX kr till 12354 75 199 (Societen Nöje & Restaurang) – Minimibelopp 300 kr

Skriv ’Presentkort’  och din postadress som meddelade (namnet kommer automatiskt) så skickar vi det direkt hem till dig eller den du önskar skall få det. Skicka också en ”skärmdump” på din betalning samt ”Presentkort som meddelande” till adress nedan.

presentkort@societen.se

Nästa gång du kommer till oss är det bara att använda presentkortet på någon av restaurangerna eller på ett evenemang. Presentkortet är ett kreditkort/magnetkort och kan användas flera gånger, du behöver alltså inte göra slut på pengarna under ett besök.

Vill du hellre hämta presentkortet här, skicka då ett meddelande via e-mail eller ring oss. Skickas e-mail till presentkort@societen.se eller ring på 0340-676500. Vill eller kan du inte betala via Swish kan vi antingen fakturera ellet ta betalning via en kortbetalning. Hör i så fall av dig.

* Presentkortet gäller under 12 månader