En fin gåva

Ge bort ett presentkort, få 10% extra!

Vi erbjuder 10% extra om du under våren köper presentkort via Swish

Vi erbjuder 10% extra om du under våren köper presentkort*  via Swish

Exempel. Köp ett presentkort för 1000 kr via SWISH och få ett extra värde på 150 kr – Alltså, betala 1000 kr och få ett värde på 1150 kr. Presentkortet kommer att skickas hem till dig innom en vecka efter det du gjort köpet. Vill du ha det snabbare kan det i stället hämtas på Societén.

Så här gör du

Swisha XXXXX kr till 12354 75 199 (Societen Nöje & Restaurang)

Skriv ’Presentkort’  och din postadress som meddelade (namnet kommer automatiskt) så skickar vi det direkt hem till dig eller den du önskar skall få det. Skicka gärna en ”skärmdump” på din betalning samt ”Presentkort som meddelande” till adress nedan.

Nästa gång du kommer till oss är det bara att använda presentkortet på någon av restaurangerna eller på ett evenemang. Presentkortet är ett kreditkort/magnetkort och kan användas flera gånger, du behöver alltså inte göra slut på pengarna under ett besök.

Vill du hellre hämta presentkortet här, skicka då ett meddelande via e-mail eller ring oss. Skickas e-mail till presentkort@societen.se eller ring på 0340-676500. Vill eller kan du inte betala via Swish kan vi antingen fakturera ellet ta betalning via en kortbetalning. Hör i så fall av dig.

* Presentkortet gäller under 12 månader